Grace Unplugged / Мечтата на Грейс

469
100%
Rates : 1
Мечтата на Грейс

Кратко резюме – Grace Unplugged / Мечтата на Грейс 2013

Филмът е вдъхновяваща история в която Аманда “Ей Джей” Михалка изпълнява главната роля на 18-годишната певица и текстописка на християнски песни Грейс Роуз Трей. Въпреки таланта, красотата и упорития си труд през годините Грейс все още не може да намери успех извън църквата в която пее. Заедно със своя баща, бившата рок-звезда Джони Трей, тя живее в изпълнява творбите си в малко провинциално градче в щата Алабама.
След поредица от успешни представления пред местната публика Джони с изненада открива, че дъщеря му е напуснала градчето и е заминала за Лос Анджелес. Там Грейс работи с бившия мениджър на Джони, Франк Мостин, който от своя страна е уверен, че тя ще бъде следващата голяма поп-звезда. Младото момиче прекъсва всякакви връзки със семейството си и с хората от църквата в която е пяла в продължение на години. Тя е готова да превърне мечтата си за холивудска слава в реалност.
Но пътя до успеха в музикалната индустрия е изпълнен с голям брой премеждия и скоро Грейс ще трябва да направи избор, който ще се окаже съдбовен за нейния живот, вярвания и мечти.

 

Държава: САЩ
Продължителност: 102мин
IMDB
Режисьор: Брад Силверман
В ролите: Аманда Джой Микалка, Крис Елис, Майкъл Уелш, Шоуни Смит, Кевин Полак, Джеймс Дентън, Джейми Грейс, Робърт Мартин Стайнберг, Кели Тибо